Anton Moonen: Commandeur

21 januari 2018

80120-AntonMoonen-Commanduur_30

Op zaoterdig 20 jannewarie 2018 és Anton Moonen geïeërdj met de hoeëgste óngerscheiding di-j Stadsvastelaovendjvereiniging de Rogstaekers hieët ingestéldj: "Commandeur in de Orde van de Rog". 
Beej zien aafscheid as Boonte Aovendj-artiest woôrt Anton aan 't indj van de 10e Boonte Aovendj complieët verrasj.
Nao zien debuut in 1985 as "Urjanus, de broor van Urbanus" vólgdje in 33 jaor talloze types en sketches. Naeve dit alles és hae al jaor en daag in de groeëte optocht  en ’t toêt- en blaosfieëst te zeen met zien VV de Geknakdje stieël en wiêter kujjae ‘m vînge in eder keffee en beej alle vastelaovendj-aktiviteite in Wieërt en de boeëteni-jje. Daonaeve hebbe vae as Rogstaekers al dek 'n beroop op 'Toeën' kunne doon vör ’t prizzentieëre van of ’t mejwêrke aan verschillendje evenemênte van de Rogstaekers.


Tags: - -

Kiektj ouch us beej:

25 februari 2020

Naodet op zoondig de groeëte optocht neet doeër kós gaon vanwieëge ‘t slechte waer, waas ‘t oppe maondjig gelökkig wat baeter roond de tiêd det de wichteroptocht mós gaon trekke. En det woeër te mêrke….

Wichteroptocht 2020: de priêze!

Lees meer

17 februari 2020

Tiêdus de installatie van de Preense in ‘t stadhoês op 16 fibberwarie 2020 waerdje de beneuming bekindj gemaaktj van Peter Wulms tot Groeët-Offeseer in de Orde van de Rog. Peter és vanaaf 1998 lid van…

Peter Wulms: Groeët-Offeseer

Lees meer

22 februari 2020

Wieëges de slechte waersvuuërspellinge hieët Stadsvastelaovendjvereiniging de Rogstaekers besloeëte um de “Groeëte Rogstaekersoptocht” van zoondig 23 fibberwarie aanstaondje aaf te gelaste. Doeër de groeëte inspanninge van optochtdaelnemers, vreejwilligers en organisâsie és dit ‘n zwaor en…

Letste noets: OPTOCHT AAFGELASJ!

Lees meer
Mieër noets