Aanmelding Groeëte Rogstaekersoptocht 2023

Völtj ongerstaondj formeleer in.
Gae kriegtj 'n mailtje vanne sikretaris van de optochtkemissie mét dao-in 'n kopie van eur aanmeldingsgegaeves.
(Helaas keumtj dit mailtje soms terecht in eur "spam-map")
Pas as dejje dit mailtje beântwoeërdj met de tekst "AKKOORD!" wurtj eur inschriêving definitief.
Vae gaon mét alle aangeleverdje persoeënsgegaeves um conform de AVG.
(Kiektj vör alle wietere informatie in
oeës privacyverklaoring)

Létj op: De léste daag dejje kuntj inschriêve és vriêdig 13 jannewarie 2023 asdejje mejdootj mét ‘ne groeëte of ‘ne kleine wage. Vör de ânger categorieën és det op vriêdig 27 jannewarie 2023.

Vul onderstaand formulier in.
Je krijgt 'n mailtje van de secretaris van de optochtcommissie met daarin 'n kopie van je aanmeldingsgegevens.
(Helaas komt dit mailtje soms terecht in je "spam-map")
Pas wanneer je dit mailtje beantwoordt met de tekst "AKKOORD!" wordt je inschrijving definitief.
Wij gaan met alle aangeleverde persoonsgegevens om conform de AVG.
(Meer informatie vind je in
onze privacyverklaoring)

Let op: De laatste inschrijvingsdag is vrijdag 13 januari 2023 bij deelname met een grote of  kleine wagen. Voor de andere categorieën is dat op vrijdag 27 januari 2023.

Optochtreglemênt 2023

img-zijbalk-ichbin-s