Vastelaovendjmès

Wannieër:Zaoterdig 10 fibberwarie 2018
Wi-j laat:19:00 oor
Woeë ésj te doon:St. Martinuskêrk

Op zaoterdig 10 fibberwari um 19:00 oor waere de Vastelaovendjdaag op ’n passendje meneer ingezaengeldj tiêdes de Vastelaovendjmés in de dekenale St. Martinuskêrk.

De més weurtj vuuërgegânge doeër de zieër Ieërwaarde daeke Franken en de muzikaal umliêsting és in hang van de kepèl van de Kerkelikke Hermeni-j St. Joseph en ’t Vastelaovendjkoeër o.l.v. Mark Fonteijn dét popnummers met passendje dialecttekste zal zeenge. ‘ne Gastspraeker zal op zien eige meneer ’t katholieke met ’t humoristische verbeenge en de més weurtj in ’t dialect uutgesproeëke, behâlve ’t gesproeëke woeërd van oeëze daeke, dae de inburgeringskursus Veldeke Wieërs nog neet hieët aafgerondj. D'r zeen zat zitplaatse, dus vae wille uch dieëze start van de Vastelaovendj van hèrte aanbevele.


Ouch dit jaor woeër de més 'n sfeervol gehieël en waerdje de vastelaovendj op 'n waardige meneer ingezatte.

180210-Vastalaovendj-Mes_047-2

180210-Vastalaovendj-Mes_017-2

Kiektj ouch us beej

4 juli 2018

Zeejae ‘ne jong dae vanaaf september van dit jaor nao groep 7 van de basisschoeël gieët en liektj ‘t uch waal wat um lid te waere van de Jeugdraod van Elf?   Zeen eur pap…

Lid waere van de Jeugdraod van Elf

Lees meer

20 juli 2018

  Zoeëas bekindj és de Gulden Humor vör 2018 towgekindj aan Europarlemnetariër Frans Timmermans. De fieëstelikke uitreiking heejvan vingtj plaats op zaoterdig 24 november in Eygelshoven. De organisatie is in hâng van de KV Burgerlust….

Uutreiking Gulden Humor

Lees meer

22 mei 2018

  In ‘t Munttheater és de vreeje verkoup vör kaartjes in ‘t nowwe sezoen van start gegânge. Neteurlik zeen d’r ouch kaartjes te kriêge vör de Boonte Aovendje en de Boonte Femiêliemiddige van 2019 Zoeë…

Kaartjes vör Boonte Aovendje en Femiêliemiddige 2019

Lees meer
Mieër noets